Programma

We hebben dit seizoen een heel bont programma voor je! Van dampende energieke live beats en swingende soul tot tribute bands, americana en wereldmuziek. Als ‘die-hard’ Park Open fan ben je er toch elke week bij? Vijf zondagen van 13.00 – 19.00 u op de Ronde Weide in Sonsbeek Park, Arnhem. De toegang is vrij!

9 JUNI KICK OFF PARTY!

Tijdens de eerste editie van Park Open 2024 starten we met een super toffe kick-off: Een groot openingsfeest, een programma vol met sfeervolle en opzwepende acts, de leukste kinderactiviteiten en de epische battle tussen de jonge helden!

POLITIE WARNSVELD
CONVOI EXCEPTIONAL
STAPLED
JONGE HELDEN
KINDERPROGRAMMA
AFTERPARTY MET DE MOBIELE DJ

 

16 JUNI UNDERCOVER

Het wordt een feest der herkenning tijdens deze zondag vol tributes en covers. Meeblèren gegarandeerd!

LUOS
FLEETWOOD MAX
GIMME GIMME GIMME (ABBA TRIBUTE)
JONGE HELDEN
STUDIO26
KINDERPROGRAMMA
AFTERPARTY MET DJ

23 JUNI NK WIELRENNEN

Op 23 juni is er geen Park Open op de Ronde Weide maar verzorgen we de muziek in het Wielercafé bij het Watermuseum! Swingen en trappen maar… tussen 13.00 en 18.30 u. verzorgen de Goldies de muzikale vitaminen in het Wielercafé!

 

30 JUNI BACK TO THE ROOTS

Waan jezelf in de ‘The States’ tijdens deze middag vol opzwepende country, tearjerkers en swingende jump ’n jive en boogie. Let’s make Park Open great again (met een vet Amerikaans accent).

TOM CHERRY’S SINNERS
HILDE VOS
BIG DAVE & THE DUTCHMEN
JONGE HELDEN
KINDERPROGRAMMA
AFTERPARTY MET DE MOBIELE DJ

7 JULI LOCAL HEROES

Wil je weten wat er aan talent rondloopt in ons eigen stadje? Dan mag je deze editie niet missen! Jonge rockende honden en oudere jongeren trekken hun muzikaalste schoenen aan.

THE DEVILS
GROOT ONDERHOUD
BOBO ROMO
JONGE HELDEN
KINDERPROGRAMMA
AFTERPARTY MET DE MOBIELE DJ

14 JULI WERELDREIZIGERS

Pak je koffers maar want we maken een reis rond de wereld in een zondagmiddag en het gaat heet worden! We reizen van Oost Europa naar Zuid Amerika langs Arabische paden op grote hoogtes en langs spectaculaire muzikale uitzichten.

CHARIVARI TRIO
STAGEBAND ARNHEM
SHAMZON
HOTEL
JONGE HELDEN
KINDERPROGRAMMA
AFTERPARTY MET DE MOBIELE DJ