Vrienden worden?

Van je vrienden moet je het hebben! Word voor € 15, € 25 of € 50 een jaar lang vriend of vriendin van Park Open. Waarom? Daarom! Omdat jij Park Open een warm hart toedraagt en omdat je het leuk/belangrijk/prima-de-luxe vindt dat we er iedere zomer zijn. Wij zeggen: DANKJEWEL!!

 

We bezegelen de vriendschap met geinige extraatjes. Waar kies jij voor?

X Ik word vriend of vriendin van Park Open! Ik hou van een feestje, maar maak het niet te gek. Ik steun Park Open in 2024 met vijftien euro. Daarvoor geniet ik van alles op de Ronde Weide én maak ik de hele zomer de blits met mijn Park Open zonnebril. De enige echte… friends only!

X Ik word vriend of vriendin mét en maak Park Open nog smeuïger! Ik steun Park Open in 2024 met vijfentwintig euro. Daarvoor geniet ik van alles op de Ronde Weide én maak ik de hele zomer de blits met mijn friends only Park Open zonnebril plús mijn coole Park Open cap! Zon? Welke zon?

X Ik word boezemvriend of boezemvriendin! Voor mij is er geen Arnhem zonder Park Open. Ik steun Park Open in 2024 met vijftig euro. Daarvoor geniet ik van alles op de Ronde Weide, en geniet ik als ik anderen óók zie genieten. Behalve die blitse Park Open zonnebril en coole Park Open cap krijg ik ook zo’n übercoole Park Open Koeltas. Yeah!

Wees er snel bij want de oplage is beperkt!