Over Park Open

Park Open is live muziek in Arnhems bekendste stadspark: Sonsbeek! Op onze podia vind je niet één stijl, maar een brede selectie van wat er in Nederland op livemuziekgebied gebeurt. Naast bekende en opkomende bands en artiesten, biedt Park Open ruimte aan jong talent en nieuwe lokale en regionale acts.

Ook voor experimentele vogels, oude rotten en gelegenheidsformaties maken we graag plek, en buitenkansjes vinden we helemaal onweerstaanbaar. Voor de kleinsten is er een creatief kinderprogramma.

 

Hoe wat waar

Park Open is vrij toegankelijk. Plaats van handeling is ‘steevast de Ronde Weide, aan de voet van de Belvédère in Park Sonsbeek’. We zijn er 4, 5 of 6 zondagen in de zomer, afhankelijk van wat we dat jaar kunnen betalen 😉

Arnhems erfgoed

Park Open is Arnhems erfgoed. Een illuster fenomeen, beweging en gedachtengoed ineen. Geesteskind van Hans van Vrijdaldenhoven († 2023), beter bekend als Hans Vrij. Hij had een inspirerend wereldbeeld. Namelijk dat íédereen in Arnhem, ook inwoners zonder geld of vakantieplannen, zich in de zomer ‘thuis’ cultureel moesten kunnen vermaken. Omdat ieder mens daarvan opknapt.