Hans Vrij

Hans van Vrijaldenhoven (1950 – 2023) was een lief, gul en zachtaardig mens. In Park Open kwam alles samen: zijn liefde voor de kunsten en de muziek, zijn geloof in kwaliteit, zijn gave om mensen en werelden te verbinden en zijn grote sociale hart.

Hans’ ideeën en idealen zijn tot op de dag van vandaag een bron van inspiratie voor Park Open. Natuurlijk bewegen we mee met de tijd. Maar onze basis is onwrikbaar. Park Open is van en voor de Arnhemmers! En wij gedragen ons als een publieke voorziening.

 

Met als doelen:

  • Iedereen – die dat wil – van live muziek laten genieten, omringd door groen, op een van de fijnste plekken van de stad
  • Inwoners uit alle wijken samenbrengen en elkaar laten ontmoeten
  • Talentvolle jonge muzikanten hun ‘eerste’ festivalervaring laten opdoen en vertrouwen geven

Hans Vrij Award en Jonge Helden

Het kleine podium bij Park Open is dit seizoen de plek voor Jonge Helden. Acht jonge bands strijden om de Hans Vrij  Award. Hans Vrij had een neus voor jong talent en die traditie zetten we graag voort!

In vier voorrondes tijdens Park Open bepaalt een jury welke band de meeste punten krijgt. De winnende band gaat door naar de finale op 14 juli. Het publiek stemt op Instagram in de week na elke voorronde om de tweede finale plek te bepalen. De band met de meeste publieksstemmen gaat ook door naar de finale.

Wat kun je winnen?
De winnaar van Jonge Helden krijgt een videoshoot en een plek op hoofdpodium in 2025! De tweede plaats wint een professionele fotoshoot!

Wil je meedoen?
Maak samen met je band een groovende, coole of grappige video waarin je jouw band voorstelt en laat zien waarom je vindt dat jouw band geselecteerd moet worden voor Jonge Helden. Post je video voor 30 april op instagram en tag @parkopenarnhem #jongehelden.

Deelnamevoorwaarden
Bekijk het programma van 2024