Eten & drinken

Bij de bar kun je gekoelde drankjes kopen en je eigen kleedje lenen. Of plof neer op het terras vóór de eetkramen. Dé plek om samen lekker te lunchen of nog even te chillen na het laatste optreden. Geniet van verse zoete, hartige en vega snacks, fijne muziek en relax…

Park Open doet niet aan graaiflatie. Sterker nog; we zijn er trots op al jaren een van de prettigst geprijsde festivalbiertjes te tappen. Van een prima kwaliteit. Je betaalt met bonnen die je bij de kassa haalt. Houd je bonnen over? Ze zijn het hele seizoen en volgend jaar nog geldig.

Een schoon en opgeruimd park

Om het park schoon en opgeruimd te houden, werken wij met een bekerinwisselsysteem. Dit is hoe het werkt: Je betaalt 1,50 extra bij je eerste bestelling. Bij het volgende rondje lever je de oude beker in voor een nieuwe. Ga je naar huis? Dan lever je de beker in en krijg je een munt mee die je bij de volgende editie weer kunt inwisselen tegen een consumptie van 1,50.

Help je mee?

✅ lief zijn voor elkaar
✅ liggen in het gras
✅ dagdromen
✅ genieten van het moment
✅ kletsen met een ander… kost niks!

Park Open is vrij toegankelijk maar kost wel wat. Help je mee het festival gratis te houden? Koop dan je eten & drinken op de wei. Park Open ❤ you!

Heerlijkheden op de wei

Bij Sama Sama kun je terecht voor heerlijke saté met stokbrood en huisgemaakte Atjar, patatje Indische Kapsalon en Vega friet met groenten a la Gado Gado

Zoetekauwen halen churros of verkoelend Italiaans schepijs bij Richard, maar ook voor de lekkerste friet of een broodje hamburger (ook vega!), kroket, vegasnacks of een ouderwetse frikandel kun je bij Richard terecht.

Wil je een exclusieve lunch Deluxe? Klik dan hier

Stop met slepen: wij vullen je koelbox!

De koeltas is één van de geinige zomerse gadgets die we vanaf dit jaar aan vrienden en vriendinnen van Park Open geven. Vriend(in) ben je al vanaf 15 euro per jaar en daarvoor ontvang je een blitse Park Open zonnebril. Vriend(inn)en mét krijgen een zonnebril en een coole Park Open cap. Wie boezemvriend(in) wordt, krijgt een zonnebril, cap én de felbegeerde Park Open koeltas! Een collectors item in the making, die overal waar je deze zomer je kleedje uitrolt geweldig van pas komt. In de koeltas past precies het nieuwe Park Open koelboxpakket dat kant-en-klaar koud klaar staat op de wei. Met de Park Open koeltas ben je áltijd en overal herkenbaar voor andere Park Open vrienden, maak je gegarandeerd goede sier, spaar je je scheenbenen onderweg naar de wei en geniet je van heerlijk koele drankjes! Gewoon even thuis de koelelementen in de vriezer en klaar ben je weer voor de volgende zondag.

We bieden de keuze uit drie verschillende pakketten tegen een aantrekkelijke prijs:

LEKKER BIEREN/ JIJ IK WEI (voor bierliefhebbers)
KLEIN & GROOT/ WEI BLIJ (voor jonge gezinnen/ouders met kinderen)
RELAX/ WEI VRIJ (voor levensgenieters)

 

Vrienden worden
 

Park Open Lunch Deluxe

Het is zondagochtend, je rolt je bed uit en kunt gelijk door naar de Ronde Weide. Want lunchen bij Park Open is het nieuwe ontbijt op bed! Op zondag 9 juni vanaf 12.00 u serveren wij een heerlijke verse lunch. De broodjes worden gesmeerd door Stadsvilla Sonsbeek en wij verzorgen de gezelligheid! Je kunt je aanmelden tot vrijdag 7 juni 11.30 u.

LUNCH DE LUXE (OOK VEGETARISCH!)
3 luxe belegde broodjes
Verse salade
Flesje sap
20.00 p.p.

Aanmelden Lunch Deluxe

“jij, ik, wei”