Kinderprogramma

Speulen is het leukste wat er is! Is het niet op het podium, dan wel ernaast. Het Park Open kinderprogramma is een vat vol verrassingen en altijd uitdagend voor gastjes en gasten tot en met twaalf jaar. Maar hey, als jij ook wilt jongleren, geen punt. Zolang je niet voorkruipt.

 

Er is de hele middag begeleiding. Terwijl jij voor het podium staat, houden wij een oogje in het zeil. Wat kinderen zoal kunnen doen? Kijk hieronder voor de activiteiten.

Plastic Lab – Het KinderWijkTeam

Houd jij van knutselen en vind je het ook belangrijk dat (plastic)afval niet zomaar wordt weggegooid? Bij het kinderwijkteam maak je van oud plastic iets heel nieuws! Maak een auto, raket, poppetje, muziekinstrument, nieuw speelgoed of gewoon een heel mooi kunstwerk!

Het Plastic Lab is op de Ronde Weide te vinden op 9 juni, 16 juni en 7 juli.

Bekijk de website van Het Kinderwijkteam

Circusfactory

Hooggeëerd publiek! Wil je leren jongleren als een echte jongleur, of koorddansen of lopen op een bal als een acrobaat? Je leert alles van een echte circusartiest! Ballen en ringen, gooien met de diabolo, koorddansen, bal lopen, acrobatiek en nog veel meer!

Circusfactory is op de Ronde Weide te vinden op 30 juni en 14 juli

Bekijk de website van Circusfactory

Schminken

Wat is er leuker voor kinderen dan schmink? Om de Park Open zondag nog kleurrijker te maken, kunnen kinderen bij schminkjuf Hester worden wat ze maar willen.

Schminkjuf Hester is op de Ronde Weide te vinden op 9 en 30 juni en 14 juli.