Ook VRIEND worden?

Park Open wordt mogelijk gemaakt dankzij de hulp van partners en sponsors. De komende jaren zullen we deze hulp nog goed kunnen gebruiken. Wil je Park Open ondersteunen, in welke vorm dan ook, laat het dan weten! 

Park open wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vrienden van Park Open

Superveelbedankt!

Park Open wordt ieder jaar georganiseerd in samenwerking met een heleboel culturele instellingen en het Arnhemse bedrijfsleven. We zijn die partijen enorm dankbaar en vandaar dat we ze op deze plek graag benoemen. Ze hebben allemaal een hart voor de Arnhemse cultuur dus zoek ze een keer op!

Amy van Son

Arcadis

Arnhemsche Reddingsbrigade

Arnhems Muziek Platform

ArtEZ Conservatorium

Beeldrijk

Bloopers Café

Bosch-Coaching

De Kempenaer Advocaten

Drukkerij Dogan

Gaba verzekeringen, hypotheken en makelaardij

Het gaat om het idee B.V.

Het Lab ontwerp + advies

Hijman Ongerijmd

Instituut voor Plastic

Meintent

Molecule Clothing Europe

Molenplaats Sonsbeek

Rens Plaschek Fotograaf

Rijn IJssel Eventmarketing

Rockers Agency

Sjonnie Gitaar Arnhem

SONSBEEK ’16: transACTION

Sonsbeek Agenda

SonsbeekTheaterAvenue

Stella by Starlight

Studio HALFVOL

Thomas Loef

Topslapen

Tunnel Music Arnhem

en nog een hele dikke knuffel voor Anouk die zoveel kilometers door de stad fietst om tegen iedereen te vertellen dat Park Open er weer aan komt! 

Willemeen

Contactinfo
Willemsplein 1
6811 KA Arnhem
T: +31(0)26-4426021
W: https://www.willemeen.nl/

ZEAL online

Zeal online (Silvia Hendriks) programmeert een groot aantal concerten en evenementen in samenwerking met andere festivals en venues in Gelderland. Vanuit die hoedanigheid werkt ze met Park Open om ook deze zomer een geweldig programma op de weide te kunnen presenteren!

Contactinfo
E: info@zeal.onl
W: www.zeal.onl

Popcentrum Jacobiberg

Popcentrum de Jacobiberg is al jarenlang een onmisbare partij in de Arnhemse muziekscene. Bijna iedere Arnhemse muzikant heeft weleens geoefend of gespeeld op 'De Berg'.  En op de Ronde Weide werken we ook al jarenlang samen met Popcentrum de Jacobiberg, waardoor al veel jonge (en wat oudere) artiesten een groot publiek konden bereiken. 

Contactinfo
Utrechtseweg 310
6812 AR Arnhem
T: 026 442 2106
E: postmaster@jacobiberg.nl
W: http://jacobiberg.nl/

Gemeente Arnhem

De gemeente Arnhem is al sinds de start van Park Open ruim 25 jaar geleden een belangrijke partner. Vanuit de culturele intenties van de stad kan Park Open jaarlijks rekenen op een bijdrage om een deel van de kosten te dekken. Daarnaast delen we veel kennis met de gemeente en werken we samen, om op een verantwoorde manier met ons evenement, het park en de omgeving om te gaan. 

Contactinfo
Koningstraat 38
6811 Arnhem
T: 0900 1809
E: gemeente@arnhem.nl
W: https://arnhem.nl/

Kunstbedrijf muziek

Al jaren werkt Park Open samen met Kunstbedrijf Muziek. Mede daardoor vind je al jarenlang jonge en oudere Arnhemse talenten op de Ronde Weide. Bij Kunstbedrijf Muziek worden allerlei soorten muziekles gegeven en sommige leerlingen kan je tijdens Park Open horen en zien! 

Contactinfo
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
T: 026 327 2319
E: info@kunstbedrijfarnhem.nl
W: http://www.kunstbedrijfarnhem.nl/

Goed idee media

Twee kerels die websites willen maken, vooral met een indrukwekkende front-end. Goed idee media bestaat uit oprichter Laurens en medewerker Joost.

Onze websites zijn responsive. Dat betekent dat uw website altijd optimaal werkt; of de bezoeker nu zijn pc of mobiel gebruikt. Omdat de website zich aanpast aan het formaat van het apparaat blijft uw website voorbereid op al wat de toekomst ook biedt.

Goed idee media is verantwoordelijk voor de technische realisering van de Parkopen website.

Contactinfo
Jansbinnensingel 26
6811 AL Arnhem
T: 026-76 00 276
E: info@goedideemedia.nl
W: http://goedidee.media/

Dezzign

Zijn naam is Dennis Willems. Geboren te Gorssel, tegenwoordig woonachtig in Arnhem waar hij werkt als freelance visual designer. Het bedenken van creatieve concepten en de vertaling van een probleemstelling naar stijlvolle en doelgerichte ontwerpen is zijn passie. Altijd op maat gemaakt en altijd in samenspraak. Zijn ontwerpen helpen om het maximale uit een product of dienst te halen.

Dennis is verantwoordelijk voor het visual design van de Park Open website.

 

Contactinfo
Jansbinnensingel 26
6811 AL Arnhem
T: 06 231 080 59
E: info@dezzign.nl
W: http://dezzign.nl/

Schakel Arnhem

Schakel is een initiatief dat in het leven is geroepen om de jonge initiatieven binnen Arnhem, op de goede weg te helpen (blijven) door middel van een extra zetje in de rug. Het biedt een platform voor organisaties om onderling en naar buiten toe te communiceren over hun programma en activiteiten. Bovendien vinden zij er ondersteuning voor hun activiteiten en hun backoffice.

Vanuit Schakel worden er regelmatig workshops aangeboden, gericht op creëren of organiseren of juist gericht op de zakelijke kant, zoals de administratie.

Tot slot biedt Schakel een database vol standaard documenten zoals een draaiboek en een veiligheidsplan, algemene tips over bijvoorbeeld financiering, communicatie of productie van jouw evenement, contactgegevens en nog heel veel meer.