Ook VRIEND worden?

Park Open wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de hulp van bezoekers en sponsors. De komende jaren zullen we deze hulp nog goed kunnen gebruiken. Wil je Park Open ondersteunen, in welke vorm dan ook, laat het dan weten!  

Je kunt een donatie doen via Tikkie. Open hiervoor de Tikkie app op je smartphone en selecteer de QR optie rechts bovenin het scherm. Vervolgens kun je de QR-code hieronder scannen. 

Met jouw donatie help jij hoogstpersoonlijk mee aan het voortbestaan van Park Open, zodat we nog vele jaren voor muziek en gezelligheid op de Ronde Weide kunnen zorgen!

#opnaarde30! 

 

 

 

 

Park open wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente Arnhem

De gemeente Arnhem is al sinds de start van Park Open ruim 25 jaar geleden een belangrijke partner. Vanuit de culturele intenties van de stad kan Park Open jaarlijks rekenen op een bijdrage om een deel van de kosten te dekken. Daarnaast delen we veel kennis met de gemeente en werken we samen, om op een verantwoorde manier met ons evenement, het park en de omgeving om te gaan. 

Contactinfo
Koningstraat 38
6811 Arnhem
T: 0900 1809
E: gemeente@arnhem.nl
W: https://arnhem.nl/

Willemeen

Contactinfo
Willemsplein 1
6811 KA Arnhem
T: +31(0)26-4426021
W: https://www.willemeen.nl/

ZEAL online

Silvia Hendriks programmeert een groot aantal concerten en evenementen in samenwerking met andere festivals en zalen in Gelderland en is altijd op zoek naar de beste sound!

Contactinfo
E: info@zeal.onl
W: www.zeal.onl

Hagen Events

Mensen maken het evenement. Zij bepalen uiteindelijk of alles exact klopt waardoor het evenement geslaagd is. Dat is altijd een uitdaging en in veilige handen bij Robin Hagen en Hagen Events. Zij zorgen dat de produktie van de festivals op de Ronde Weide telkens goed verloopt!

 

Contactinfo
E: info@hagen.nl

Popcentrum Jacobiberg

Popcentrum de Jacobiberg is al jarenlang een onmisbare partij in de Arnhemse muziekscene. Bijna iedere Arnhemse muzikant heeft weleens geoefend of gespeeld in Jacobiberg.  

Contactinfo
Utrechtseweg 310
6812 AR Arnhem
T: 026 442 2106
E: postmaster@jacobiberg.nl
W: http://jacobiberg.nl/

Goed idee media

Twee kerels die websites willen maken, vooral met een indrukwekkende front-end. Goed idee media bestaat uit oprichter Laurens en medewerker Joost.

Onze websites zijn responsive. Dat betekent dat uw website altijd optimaal werkt; of de bezoeker nu zijn pc of mobiel gebruikt. Omdat de website zich aanpast aan het formaat van het apparaat blijft uw website voorbereid op al wat de toekomst ook biedt.

Goed idee media is verantwoordelijk voor de technische realisering van de Parkopen website.

Contactinfo
Jansbinnensingel 26
6811 AL Arnhem
T: 026-76 00 276
E: info@goedideemedia.nl
W: http://goedidee.media/

Dezzign

Zijn naam is Dennis Willems. Geboren te Gorssel, tegenwoordig woonachtig in Arnhem waar hij werkt als freelance visual designer. Het bedenken van creatieve concepten en de vertaling van een probleemstelling naar stijlvolle en doelgerichte ontwerpen is zijn passie. Altijd op maat gemaakt en altijd in samenspraak. Zijn ontwerpen helpen om het maximale uit een product of dienst te halen.

Dennis is verantwoordelijk voor het visual design van de Park Open website.

 

Contactinfo
Jansbinnensingel 26
6811 AL Arnhem
T: 06 231 080 59
E: info@dezzign.nl
W: http://dezzign.nl/