18 JUL

The Stone Souls

The Stone Souls is een nieuwe band uit Zevenaar. De harde kern is het duo Theodor Versteegen (gitaar) en Lina Kuipers (zangeres). Hij schrijft alle nummers, terwijl zij naast zingen ook laat horen aardig met een trompet uit de voeten te kunnen.

Inspiratie komt zowel uit indierock als Americana en dark country. Een mix van ‘surfing' and sliding' gitaren met de donkere, broeierige stem van de jonge, getalenteerde Lina maakt de “sound from the meadows of Old-Zevenaar”.

Links
18 JUL

Solomon State

Solomon State is een 4-koppige alternatieve indie rock band uit Arnhem. Wat de band kenmerkt is zijn vintage synth driven sound, met hier een daar een vleugje psychedelica en neo-soul. In januari 2021 heeft de band hun debuutsingle ‘Photographs’ gereleased.

 
 
 

 

Links
18 JUL

Javier & Friends

Javier & Friends met een mengeling van Pop, Rumba Catalana, wals en Rock.  De zang door Caroline Lobanov is in het Engels, Spaans, Nederlands en Portugees. Naast Javier Garcia Vicente speelt Simon Lefering gitaar, Pim Huitink percussie, Erik Dekker drums, Jeroen Kruft met bas en Erik Woltmeijer op keyboards.

 

Links
18 JUL

Maggie's Flock

Maggie’s Flock is een zeskoppige kudde uit Nijmegen/Arnhem die stevige folkrock speelt. Fijne meestompers met een flinke scheut Celtic folk waar je niet bij kunt stilstaan!

Links
18 JUL

Singer-Songwriters & Dans

Dit jaar is er een tweede en derde podium met jong singer-songwriter talent van RijnIJssel, én een derde podium voor talentvolle dansers van Kunststof

De selectie van dit talent is nog in volle gang en wordt hier zo snel mogelijk toegevoegd. 

Links