Kandidaten gezocht voor Kinderpodium Mieters!

 

Zin om te zingen én te shinen op je eigen podium? Tussen de echte artiesten op Park Open? Meld je dan snel aan voor het Park Open Kinderpodium Mieters!   

 

Mieters is een spannende nieuwe competitie van Park Open. Speciaal voor kinderen van 5 tot 12 jaar die graag meezingen of rappen met hun favoriete artiest en die wel van een beetje aandacht houden. 

En let op, je kunt natuurlijk winnen! Dan moet je op 15 september nóg een keer het podium op, tijdens de laatste editie. De bezoekers van Park Open bepalen wie de winnaar wordt. Wie slim is, neemt dus zoveel mogelijk fans mee ;-)

Meedoen kan in je eentje, als duo of als groepje, met je oma, je neef, de buurvrouw… wat jij wilt!

Je zingt of rapt LIVE je lievelingsnummer. Een klein muziekinstrument meenemen om jezelf te (laten) begeleiden mag, maar hoeft niet. Als jij de overall winnaar bent, krijg je een video van jouw optreden op 15 september én de geluidsopname van jouw liedje. Speciaal voor jou gearrangeerd, zodat alles heel mooi klinkt!

Aanmelden kan door de vakjes rechts in te vullen en aan ons te sturen. Zodra je bent ingedeeld, krijg je vanzelf een berichtje hoe laat je mag optreden!

Succes en tot gauw!