Park Open 2022

In 2022 zetten we vol in op een sterk en verrassend programma volgens het oer-DNA van Park Open: verrassend, eigen(zinnig), creatief, groen en muziek als verbinding tussen  Ernemmers uit de hele stad. 

Vraag, suggestie, tip of idee? Vul het contactformulier rechtsonder in. Dit brengt je direct in contact met de programmering & productie van Park Open.

 

Bereikbaarheid

Park Open wordt georganiseerd midden in het prachtige Park Sonsbeek dat grenst aan de binnenstad. Arnhem Centraal ligt op loopafstand. Tip: kom niet met de auto. De bus stopt trouwens om de hoek, kijk voor de juiste tijden op www.9292.nl


Duurzaamheid

Park Open is van nature groen! We zitten middenin het prachtige Park Sonsbeek, op de Ronde Weide, omringd door monumentale beuken en talloze andere bijzondere bomen. In ons festivalbeleid gaan we zorgvuldig en zorgzaam om met onze locatie en omgeving. Datzelfde vragen we van onze bezoekers. Dus denk met ons mee en ruim zoveel mogelijk jouw eigen troep op, ook op weg naar het park! Zeker kleine dingetjes als sigarettenpeuken, dopjes etc. verdwijnen gemakkelijk in de grond. 

Stichting park open

 

Programmering

Silvia Hendriks

 

Productie:

Peter Damen

 

Bestuur:

Eveline van der Vliet (voorzitter)

Carel Rink

Stuur ons een mail