Park Open 2017!

Ook in 2017 is er weer 13 zomerse zondagen lang een gratis toegankelijk, zomers openluchtconcert op onze Ronde Weide in het Arnhemse Park Sonsbeek. Weer of geen weer, Park Open gaat door. Van 4 juni tot en met 27 augustus kun je op elke zondag van 14.00 - 18.00 genieten van verrassende en diverse muziek, heerlijk eten en drinken en op je kleedje chillen in het gras! Voor de kleinere Park Open liefhebbers wordt er een leuk, creatief en actief kinderprogramma georganiseerd.

Park Open is al meer dan 25 jaar één groot zomers feestje. Met veel enthousiasme en hulp van onze vrijwilligers, gaan we ervoor zorgen dat Park Open 2017 voor jou wederom je favoriete vrijetijdsbesteding op de zondagmiddag wordt!


Bereikbaarheid

Park Open wordt georganiseerd midden in het prachtige Park Sonsbeek nabij het centrum van Arnhem. Zowel vanaf het centraal station als vanaf de winkels in Klarendal en de binnenstad is het goed te lopen en te fietsen. Dat is dan ook de belangrijkste tip; kom niet met de auto. De bus stopt trouwens ook om de hoek, kijk voor de juiste tijden op www.9292.nl


Duurzaamheid

Park Open is van nature groen! We zitten middenin het prachtige Park Sonsbeek, op de Ronde Weide, omringd door monumentale beuken en talloze andere bijzondere bomen. In ons festivalbeleid gaan we zorgvuldig en zorgzaam om met onze locatie en omgeving. Datzelfde vragen we van onze bezoekers. Dus denk met ons mee en ruim zoveel mogelijk jouw eigen troep op, ook op weg naar het park! Zeker kleine dingetjes als sigaretten, dopjes etc. verdwijnen makkelijk onder de grond en dat kan niet de bedoeling zijn.

Park Open werkt samen met Schakel Arnhem en is vertegenwoordigd in de projectgroep KADE (Kopgroep Arnhemse Duurzame(re) Evenementen). We werken samen met andere Arnhemse festivals en de gemeente Arnhem aan een stedelijk duurzaam evenementenbeleid.

Stichting park open

Bovenbeekstraat 21

6811 CV, Arnhem

info@parkopen.nl

 

Coördinatie en programmering:

Thijs en Thijs

 

Bestuur:

Eveline van der Vliet (voorzitter)

John de Munnik (secretaris)

George de Bruijn (penningmeester)

Carel Rink

 

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: