Zondag 16 september van 14:00 tot 20:00
Gratis toegankelijk Park Sonsbeek
Live Muziek Kinderprogramma
logo Ronde weide, Park Sonsbeek Bekijk op google maps

Park Open, Ronde Weide Park Sonsbeek Arnhem

 

Park Open 2018 gaat op indrukwekkende wijze van start

Park Open is back. En hoe! De 28ste editie van Arnhems meest bekende zomerfestival gaat van start op zondag 17 juni. Met op het podium een fantastische line up van artiesten met internationale allure en lokale helden. Vier geweldige singer-songwriters, ieder met hun eigen stijl, geïnspireerd door de allergrootsten. Geniet van prachtige liedjes die je bij je strot grijpen of dans je in het zweet en prijs je gelukkig dat je Arnhemmer bent. Park Open gaat dóór! Op de Ronde Weide natuurlijk, waar anders!

Laatste park open van 2018

zondag 16 september
Van 12:00 tot 20:00 uur

Na drie geweldige edities van Park Open 2018 sluiten we zondag 16 september het seizoen af met wederom een regionale line-up van jewelste. De bezoeker kan ook weer meedenken met de vraag: Wie opent dit jaar de laatste editie? We zoeken een swingende opkomende band die zichzelf in de picture wil spelen. Aanmelden kan via info@parkopen.nl.

Je zondagmiddag zit deze zomer weer goed. Thuisblijven is cool en groen is het nieuwe zwart. Jij en de wei; daar komt niemand tussen. Kinderen hoeven zich geen minuut te vervelen, foodtrucks bereiden verse happen en de bar tapt tot 20:00 uur. Zet een grote rode streep in je agenda op zondag 16 september en zorg dat je erbij bent.

 

Kijk hier voor het programma